Sonkás-sajtos grillezett csirkecomb recept

Sonkás-sajtos grillezett csirkecomb recept

Hozzávalók:
4 szép csirkecomb,
10 dkg gépsonka,
10 dkg reszelt sajt,
2 teáskanál olaj,
ízlés szerint só és törött fehér bors.

Elkészítés:

      A csirkecombokat kicsontozom (a csontokat leveshez később felhasználom), ezután a bőrös felét sós olajjal bekenem. Előmelegített, forró grillsütő rácsára téve megsütöm, majd megfordítom. Másik oldalát is megsózom, olajjal megkenem és megsütöm. A sütés végén mindegyik combra egy-egy szelet sonkát teszek, rászórok reszelt sajtot és borsot. Addig grillezem, amíg a sajt egybefüggő réteget képez a tetején. Burgonyapüré és ecetes szilva illik mellé.

vissza a főoldalra