Kókuszos grillcsirke recept
Hozzávalók:
2 db grillezni való kis csirke,
2 evőkanál kókuszreszelék,
1 teáskanál currypor,
2 evőkanál olaj,
1 nagy csokor petrezselyemzöld,
késhegynyi őrölt gyömbér,
ízlés szerint só és törött fehér bors.
Elkészítés:
A kókuszreszelék felét összekeverem 1 evőkanál olajjal, curryporral, sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemzölddel, és a megtisztított, átöblített, lecsöpögtetett és belülről besózott csirke hasát megkenem vele. A nyársra húzott csirkéket megsütöm, majd feldarabolom és a grillsütő rácsára teszem. Rászórom a maradék kókuszreszeléket, és annyi ideig pirítom, amíg sárgásbarnára nem sül a tetején lévő kókusz. Mazsolával összekevert párolt rizs illik hozzá. Nagyon finom!
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges