Csirketekercsek őszibarackkal recept

Recept elkészítése:

Csirketekercsek őszibarackkal recept

Hozzávalók:
4 db csirkemell filé,
1 tk fekete bors,
1 tk őrölt cumin,
1 tk fűszerpaprika,
4 sz. gépsonka,
2 db őszibarack,
2 ek natúr joghurt.

Elkészítés:

      A csirkemell filéket vágjuk hosszában ketté, úgy hogy két nagy szeletet kapjunk. Szórjuk meg a fűszerekkel, majd kenjük meg a natúr joghurttal és tegyük a hűtőben legalább három órára. Tegyünk a csirkemell szeletekre egy szelet sonkát, egy cikk őszibarackot / lehet befőtt is / és óvatosan göngyöljük fel. Tűzzük meg hústűvel és a forró grillsütőn süssük pirosra. Kitűnően illik ehhez az ételhez az őszibarackból készített chutney / fűszeres befőtt /.

Receptek kategória: