Recept elkészítése:
Csirkemáj grillsütőben recept
Hozzávalók:
40-50 dkg csirkemáj (szív nélkül,
ezt később levesbe belefőzöm),
1 evőkanál reszelt vöröshagyma,
1 evőkanál olaj,
1 mokkáskanál majoránna,
csipetnyi törött fekete bors,
ízlés szerint só.
Elkészítés:
A májról az ereket eltávolítom, majd letörülgetem, és fűszeres olajjal megkenve mindkét oldalukat 5 percig grillezem. A fűszeres olajhoz az összes fűszert és a reszelt vöröshagymát az olajba keverem. A roston sült májat azonnal tálalom, burgonyapürével és párolt almával, vagy sült burgonyával és tejfölös uborkasalátával kínálom. A májat csak a tányéron sózom meg, különben megkeményedik. (Jó, ha sütés előtt egy órán át tejbe áztatom.)
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges