Recept elkészítése:
Töltött citrom recept
Hozzávalók:
4 közepes, vékony héjú citrom,
0,5 citrom leve,
15 dkg olajos szardínia,
8 szem fekete olajbogyó,
8 ek. tejszín,
2 ek. vágott petrezselyem - tárkony - turbolya vegyesen,
4 nagyobb salátalevél,
bors.
Elkészítés:
Villával szétnyomjuk a szardíniát, majd apránként hozzákeverjük a tejszínt, a vágott fűszerzöldséget, citromlevet, csipetnyi borsot. A keresztben kettévágott citromok húsát kivájjuk, helyükre tesszük a krémet. Salátalevelekkel kibélelünk egy hosszúkás tálat, ráhelyezzük a megtöltött, olajbigyóval díszített citromokat. Behűtve tálaljuk.
Ital: fehérbor.
Elkészítés ideje: 35perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges