Zöldséges ragu recept

Zöldséges ragu recept

Hozzávalók:
1/2 kg sertéscomb,
20 dkg gomba,
20 dkg zöldbab,
20 dkg kukorica,
5 dkg vöröshagyma,
10 dkg rizs,
1 dl lecsó,
3 ek. étolaj,
Vegeta, só, petrezselyemzöldje.

Elkészítés:

      Az olajjal felhevítjük az apróra vágott hagymát és üvegesre pároljuk, majd rátesszük a csíkokra vágott húst, és zsírjára pirítjuk. Megszórjuk sóval, borssal, ételízesítővel, felöntjük kb. 3 deci vízzel, és letakarva pároljuk. Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a kukoricát, a zöldbabot, a negyedekre vágott gombát, a rizst és lecsót. Jól összekeverjük és készre főzzük.

Elkészítés ideje: 55perc

Energiatartalom: 440 kcal

vissza a főoldalra