Töltött padlizsán recept

Töltött padlizsán recept

Hozzávalók:
1,2 kg padlizsán,
20 dkg darált sertéshús,
4 dkg rizs,
2 ek. étolaj,
1 db főtt tojás,
8 dkg Óvári sajt,
8 dkg vöröshagyma,
só, bors, petrezselyemzöldje.

Elkészítés:

      A padlizsánt sütőben majdnem puhára sütjük, megtisztítjuk, kettévágjuk és kibelezzük. A vöröshagymát pici olajon megpároljuk, beletesszük a darált húst, ízesítjük sóval, borssal, petrezselyemzöldjével. A rizst megfőzzük és hozzákeverjük a húshoz. Végén óvatosan hozzáadjuk a kis kockákra vágott főtt tojást. A töltelékkel megtöltjük a padlizsánt, tűzálló tálba tesszük, rászórjuk a reszelt sajtot és sütőben megsütjük.

Elkészítés ideje: 50perc

Energiatartalom: 337 kcal

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók