Serpenyős rostélyos recept

Serpenyős rostélyos recept

Hozzávalók:
40 dkg marhahús,
80 dkg burgonya,
8 dkg vöröshagyma,
20 dkg zöldpaprika,
20 dkg paradicsom,
1 ek. étolaj,
só,
fűszerpaprika,
pici fokhagyma.

Elkészítés:

      A felszeletelt, kivert és bevagdosott húst sózzuk és serpenyőben mindkét oldalát megsütjük, lábasba rakjuk. A vöröshagymát aranysárgára pirítjuk és a pirospaprikával, reszelt fokhagymával, köménymaggal a húsra tesszük, vizet öntünk rá és puhára pároljuk. (Zöldpaprikát, paradicsomot teszünk rá.) A visszamaradt olajból, fűszerekből, burgonyából serpenyősburgonyát készítünk (rövid lével). Tálaláskor a serpenyős burgonyára tesszük a húst.

Elkészítés ideje: 60-70perc

Energiatartalom: 345 kcal

vissza a főoldalra

Kiemelt partnerünk