Rakott csirkemell recept

Rakott csirkemell recept

Hozzávalók:
60 dkg csirkemell,
60 dkg gomba,
12 dkg Óvári sajt,
1 ek. olaj,
só, bors, petrezselyemzöldje, pici vöröshagyma.

Elkészítés:

      A csirkemellet kiverjük, sózzuk és mindkét oldalát pici olajon megsütjük. A gombát a vöröshagymával olajon megpároljuk, ízesítjük sóval, borssal, petrezselyemmel. A nyers tojást összekeverjük a reszelt sajttal, pici mustárral, sóval. Az elősütött húst egy kiolajozott tűzálló tálba helyezzük, a húsra rátesszük a gombát, az egészet leöntjük a sajtos tojással és sütőben rózsaszínűre sütjük.

Elkészítés ideje: 50perc

Energiatartalom: 335 kcal

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók