Recept elkészítése:
Kukoricasaláta recept
Hozzávalók:
40 dkg kukorica (dobozos),
20 dkg kígyóuborka,
40 dkg paradicsom,
20 dkg pulyka sonka,
1 ek. olaj,
só, bors, ecet.
Elkészítés:
A kukoricáról leöntjük a levét, az uborkát hosszában negyedeljük, majd vékonyra szeleteljük. A paradicsomot félbevágjuk, magját kikanalazzuk, húsát kis kockákra aprítjuk. A sonkát 1 centis kockákra vágjuk, az olajon megpirítjuk. Az összes hozzávalót egy mély tálban összekeverjük, az olajból, ecetből sóval, borssal ízesített öntetet készítünk, röviddel a tálalás előtt a salátára öntjük.
Elkészítés ideje: 20perc
Energiatartalom: 216 kcal
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges