Kukoricasaláta recept

Kukoricasaláta recept

Hozzávalók:
40 dkg kukorica (dobozos),
20 dkg kígyóuborka,
40 dkg paradicsom,
20 dkg pulyka sonka,
1 ek. olaj,
só, bors, ecet.

Elkészítés:

      A kukoricáról leöntjük a levét, az uborkát hosszában negyedeljük, majd vékonyra szeleteljük. A paradicsomot félbevágjuk, magját kikanalazzuk, húsát kis kockákra aprítjuk. A sonkát 1 centis kockákra vágjuk, az olajon megpirítjuk. Az összes hozzávalót egy mély tálban összekeverjük, az olajból, ecetből sóval, borssal ízesített öntetet készítünk, röviddel a tálalás előtt a salátára öntjük.

Elkészítés ideje: 20perc

Energiatartalom: 216 kcal

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók