Recept elkészítése:
Sertéskocsonya 2. recept
Hozzávalók:
1 kg kocsonyahús,
1 kg sovány sertéscomb,
1 sárga-, 1 fehérrépa,
só,
1 gerezd fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
5-6 egész bors.
Elkészítés:
A húsokat megtisztítjuk. A színhúst nagyobb darabokra vágjuk, és a kétféle húst, annyi vizet öntünk rá, hogy bőven ellepje. Hozzáadjuk a zöldségeket, a hagymát, fokhagymát, borsot, megsózzuk. Addig főzzük, míg a hús a csontról leválik. Ha kihűlt, tetejéről a zsírt leszedjük. A húst elosztjuk a tányérokon, bőrökkel borítva, rászedjük a lét. Hidegre téve hagyjuk megdermedni.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges