Sajttal töltött csirkecomb 2. recept

Recept elkészítése:

Sajttal töltött csirkecomb 2. recept

Hozzávalók:
6 db alsó csirkecomb,
liszt,
tojás,
zsemlemorzsa,
reszelt sajt,
vaj,
ételízesítő,
só,
bors,
2 dl 20%-os tejföl.

Elkészítés:

      A megtisztított csirkecombokat kicsontozzuk, a szokásos módon bepanírozzuk, és bő, forró olajban kisütjük. Ezt követően kivajazott tepsibe lefektetjük a combokat, majd a következő öntettel locsoljuk meg: a tejfölhöz keverünk ízlés szerint sót, borsot, ételízesítőt és kb. 10 dkg reszelt sajtot. Az öntettel bőven megkenjük a combokat, és addig sütjük fóliával letakart tepsiben míg szép pirosra nem sül a tetején a sajt. Krumplipürével tálaljuk.

Elkészítés ideje: 60perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: