Recept elkészítése:
Sajttal töltött csirkecomb 2. recept
Hozzávalók:
6 db alsó csirkecomb,
liszt,
tojás,
zsemlemorzsa,
reszelt sajt,
vaj,
ételízesítő,
só,
bors,
2 dl 20%-os tejföl.
Elkészítés:
A megtisztított csirkecombokat kicsontozzuk, a szokásos módon bepanírozzuk, és bő, forró olajban kisütjük. Ezt követően kivajazott tepsibe lefektetjük a combokat, majd a következő öntettel locsoljuk meg: a tejfölhöz keverünk ízlés szerint sót, borsot, ételízesítőt és kb. 10 dkg reszelt sajtot. Az öntettel bőven megkenjük a combokat, és addig sütjük fóliával letakart tepsiben míg szép pirosra nem sül a tetején a sajt. Krumplipürével tálaljuk.
Elkészítés ideje: 60perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges