Recept elkészítése:
Csirkemáj recept
Hozzávalók:
50dkg fagyaszott csirkemáj,
25dkg libazsír,
két cikk fokhagyma,
kis fej vöröshagyma,
tej,
bors, majoránna.
Elkészítés:
A zsírt lábasba rakjuk, belehelyezzük a fagyott csirkemájat, beletesszük a fokhagymát, a megtisztított vöröshagymát egészben. Felengedjük tejjel, hogy ellepje. Megszórjuk borssal, majoránnával. Ezt előző este elkészítjük, és betesszük a hűtőbe. Másnap kis lángon feltesszük főni, addig kell főnie, amíg a tej elfő róla. (A zsír "zúgni" kezd.) Melegen, hideg salátával (pl. francia saláta) tálaljuk. Ha marad belőle, hidegen, kenyérre kenve is fogyasztható.
Elkészítés ideje: 40perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges