Tyúkvetrece recept

Tyúkvetrece recept

Hozzávalók 4 személyre:
2 tyúk- vagy csirkemell,
1 szál sárgarépa,
1 fej hagyma,
1 evőkanál tárkonyecet,
2 evőkanál száraz fehérbor,
1 friss tárkonyág (vagy fél teáskanál szárított tárkonylevél),
olaj,
só, bors,
gyömbér,
majoránna.

Elkészítés:

A tyúk- vagy csirkemellet kicsontozzuk, lebőrözzük, a húst csíkokra vágjuk. Sóval, borssal, késhegynyi őrölt gyömbérrel bedörzsöljük. Olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a húst és megpirítjuk. Végül hozzáadjuk, a lekapargatott, vékony csíkokra vágott sárgarépát. Leöntjük a borral, és fedő alatt megpároljuk. Majoránnával, tárkonylevéllel, tárkonyecettel ízesítjük, és további 5 percig pároljuk. Burgonyagombóccal vagy rizzsel kínáljuk.

The Mountain - 3D pólók