Töltött sárgadinnye recept

Töltött sárgadinnye recept

Elkészítés:

Félbevágunk, kimagozunk két kicsi sárgadinnyét, és a belsejükből karalábéfúróval gömböket vágunk ki. összekeverjük egy sült vagy főtt (esetleg maradék) lebőrözött, kicsontozott, kockákra vágott csirkemellel. 15 deka, hasonlóan feldarabolt uborkával meg egy marék olívabogyóval. Meglocsoljuk a mártással, amelyhez egy citrom levét mokkáskanálnyi mustárral, egy csipet sóval, őrölt borssal, cukorral meg 4-5 evőkanál olajjal kevertünk ki, és bazsalikommal, kakukkfűvel, őrölt korianderrel ízesítettük. Jégbe hűtve, a fél dinnyehéjakban tálaljuk, öt deka dióval díszítjük. (Tehetünk bele kockákra vágott sonkát is).

The Mountain - 3D pólók