Rostélyon sült tök húsos és túrós halmokkal recept

Rostélyon sült tök húsos és túrós halmokkal recept

Hozzávalók:
1 kg nagyon zsenge kicsi tök vagy csillagtök,
olaj,
Delikát Fűszervarázs.

Túróhalom:
25 dkg túró,
1 pohár tejföl,
2 gerezd fokhagyma,
1 cs. kapor,
2 ecetes uborka,
1 tk Delikát ételízesítő.

Húsos halom:
1 db. Knorr Húsleveskocka,
2 csirkemell,
6 ek. majonéz,
2 ek. mazsola,
1 dl fehérbor,
2 ek. kókuszreszelék,
curry.

Elkészítés:

A túrót elkeverjük a tejföllel, finomra vágott kaporral és uborkával, ételízesítővel és zúzott fokhagymával és behűtjük. A leveskockával ízesített vízben megfőzzük a csirkemellet, ledaráljuk, összekeverjük a majonézzel, curryvel, mazsolával és kókusszal. A tököket megmossuk, ujjnyi szeletekre vágjuk, megkenjük olajjal és megsütjük. Megszórjuk fűszervarázzsal, és tálaláskor a kétféle keverékből halmokat teszünk rá.

The Mountain - 3D pólók