Pikáns csirkemell Aranka módra recept

Pikáns csirkemell Aranka módra recept

Hozzávalók:
csirkemell 60 dkg,
liszt 5 dkg,
olaj 8 cl,
gomba 15 dkg,
paradicsompüré 10 dkg,
köményes reszelt Pannónia sajt 10 dkg,
delikát,
majoránna,
őrölt bors.

Elkészítés:

A csirkemellet kicsontozzuk, gyengén kiverjük. Kevés delikáttal megszórjuk, lisztben megforgatjuk. Forró olajban elősütjük és kevés vízzel, fedő alatt megpároljuk. A gombát felszeleteljük, olajon megpároljuk, delikáttal, majoránnával, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a paradicsompürét, és egy kevés ideig együtt pároljuk. Lapos jénaiba fektetjük a húsokat, ráöntjük a gombás ragut, reszelt sajttal megszórjuk, és a sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.

The Mountain - 3D pólók