Pekándiós csirkemell recept

Pekándiós csirkemell recept

Hozzávalók:
40 g reszelt pekándió,
50 g panírozó liszt,
1 teáskanál zsálya, morzsolt,
só,
1 késhegynyi cayenne-i bors,
3 evőkanál liszt,
1 tojás,
2 evőkanál víz,
4 nagy, kicsontozott csirkemell (kb. 700 g),
3 evőkanál olaj,
felezett pekándió, ízlés szerint.

Elkészítés:

Tányéron jól összekeverjük a pekándiót, a panírlisztet, a zsályát, a sót és a cayenne-i borsot. A lisztet másik tányérra tesszük. Levesestányérban felverjük a tojást a vízzel. A csirkemelleket először a lisztben, majd a tojásban, végül a diós keverékben forgatjuk meg. Nagy serpenyőben olajat forrósítunk. A kicsontozott és panírozott csirkemelleket beletesszük, és mindkét oldalon 4-5' percig sütjük, míg aranybarna színűek nem lesznek. A kész csirkefiléket tálra vagy tányérokra tesszük, pekándióval díszítjük és azonnal tálaljuk.

The Mountain - 3D pólók