Grillezett csirkeszeletek kapros-joghurtos salátával recept

Recept elkészítése:

Grillezett csirkeszeletek kapros-joghurtos salátával recept

Hozzávalók:
4 csirkemell-szelet,
4 paradicsom,
1 kígyóuborka,
1 fejessaláta,
4 paprika,
4 retek,
2 sárgarépa,
szezámmag,
2 pohár joghurt,
kapor,
olívaolaj,
só.

Elkészítés:

A paradicsomot kockázzuk fel, az uborkát szeleteljük fel, a salátát tépkedjük kis darabokra, (ne vágjuk), a paprikát és a retket is kockázzuk, a sárgarépát pedig vágjuk hosszú csíkokra. Keverjük jól össze a zöldségeket egy tálban és öntsük rá a joghurtot, amit előzőleg összekevertünk apróra vágott kaporral. Zsiradék nélkül egy serpenyőben pirítsuk meg kissé a szezámmagot, és szórjuk meg a salátát. Amíg a saláta összeérik, egy serpenyőben, ami lehetőleg teflon, minimális olívaolajon süssük át a csirkeszeleteket, melyeket előzőleg bekentünk szárnyas fűszerkeverékkel.

Receptek kategória: