Camembert sajttal töltött csirkemell fahéjas párolt almával recept

Recept elkészítése:

Camembert sajttal töltött csirkemell fahéjas párolt almával recept

Hozzávalók:
2 db közepes méretű csirkemell (kb. 30 dkg/db),
2 doboz Bakony Camembert sajt,
1 kg alma,
só, fehér bors,
őrölt fahéj.

Elkészítés:

A kicsontozott csirkemelleket besózzuk, borsozzuk, majd lefedve sütőben félkészre sütjük. A félig sült húsról a bőrét felpreparáljuk, a felszeletelt sajtot egyenletesen a bőr alá töltjük. A húst a sütőben ropogósra sütjük. A meghámozott, cikkekre vágott almát pici citromlével bedörzsöljük, fahéjjal megpároljuk, hogy egy kicsit megpuhuljon, de ne menjen szét. Az elkészült és feldarabolt húst a párolt almával kínáljuk, esetleg még főtt rizs vagy krumplipüré illik hozzá.

Receptek kategória: