Almás csirkefasírt recept

Almás csirkefasírt recept

Hozzávalók 3-4 személyre:
30 dkg csirkemellfilé,
20 dkg alma,
1.5 zsemle,
1 tojás,
1 kisebb vöröshagyma,
olaj,
zsemlemorzsa,
tej,
borsikafű,
só.

Elkészítés:

A csirkét daráld le, az almát gyaluld szálasra, a hagymát vágd apróra. A zsemlét áztasd tejbe és csavard ki. A ledarált húshoz keverd hozzá az almát, a hagymát, a zsemlét és a tojást. Ízesítsd borsikafűvel és sóval. Az alaposan összedolgozott masszát tedd egy olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt őzgerincformába, és közepes tűzön süsd pirosra.

Tipp: ha nincs őzgerincformád, akkor a masszából formázz rudat, kend meg olajjal, szórd meg zsemlemorzsával, és alufóliába tekerve süsd meg egy tepsiben.

The Mountain - 3D pólók