Slambuc recept

Slambuc recept

Hozzávalók:
70 dkg burgonya,
25 dkg csuszatészta,
10 dkg füstölt húsos szalonna,
1 fej hagyma,
só,
1 ek pirospaprika,
15 dkg füstölt kolbász,
1 zöldpaprika,
1 paradicsom.

Elkészítés:

      A szalonnát apró kockákra vágom és a bográcsban félig kiolvasztom. Szép sárgára pirítom rajta a tésztát, majd az apróra vágott hagymát is. Meghintem a paprikával, beledobom a felkockázott krumplit‚ illetve a felkarikázott kolbászt. Felöntöm annyi vízzel, hogy 2-3 ujjnyira ellepje. Belekarikázom a zöldpaprikát és a paradicsomot, sózom és kis lángon - ha lehet lefedve - puhára főzöm. A főzés végefelé többször megkeverem.

The Mountain - 3D pólók