Recept elkészítése:
Pásztortarhonya bográcsban recept
Hozzávalók:
10 dkg füstölt szalonna,
30 dkg tarhonya,
80 dkg burgonya,
1 nagy fej hagyma,
1 kk. pirospaprika,
só,
2 zöldpaprika,
1 paradicsom,
negyedkiló füstölt kolbász.
Elkészítés:
A szalonnát apró kockára vágom és a bográcsban kiolvasztom, sárgára pirítom rajta a tarhonyát, majd az apróra vágott hagymát, rászórom a paprikát és felöntöm 1 dl vízzel. Hozzáadom a paprikát, a paradicsomot, felkarikázva. Sózom, majd megkevergetem és felengedem 1 liternyi vízzel. Felforralom, majd időnként megkevergetve puhára főzöm.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges