Gulyásleves karajcsontból recept

Gulyásleves karajcsontból recept

Hozzávalók:
1 közepes fej vöröshagyma,
1 kg karajcsont,
kis pirospaprika,
só,
1 csomó leveszöldség,
2 db közepes burgonya,
1 cseresznyepaprika, kk. köménymag,
1 gerezd fokhagyma,
1 csomó zellerzöld,
1 csomó petrezselyem.

Elkészítés:

      A hagymát apróra vágjuk, olajon üvegesre pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, elkeverjük, egy bögre vizet öntünk hozzá és összeforraljuk. A lébe beletesszük a húsos, ízekre vágott karajcsontot, két-két szál felkarikázott sárgarépát és petrezselyem gyökeret, a meghámozott és kockákra vágott krumplit. Összekeverjük, bőven felöntjük vízzel. Sóval, borssal, cseresznyepaprikával, köménymaggal, fokhagymával ízesítjük. Beledobjuk a zeller- és a petrezselyemzöldet.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók