Narancsos banánital recept

Recept elkészítése:

Narancsos banánital recept

Hozzávalók:
1 érett banán,
2 dl hideg tej,
1/2 dl konzerv ananászlé,
1 dl narancslé,
1 mokkáskanál őrölt fahéj.

Elkészítés:

A banánt megtisztítjuk, villával kissé összenyomkodjuk, és a turmixgép keverőpoharába töltjük. Az ananászlevet, a narancslevet és a tejet ráöntjük, majd az egészet 20 mp-ig turmixszoljuk. Hosszú, henger alakú pohárba öntjük, a tetejét csipetnyi őrölt fahéjjal megszórjuk, szívószálat állítunk bele. (Ha az italt melegen szeretnénk kínálni, a narancslé helyett 1 dl narancsaromával ízesített vizet és jó meleg tejet öntünk a keverőedénybe, majd pohárba töltve azonnal tálaljuk.)

vissza a főoldalra

Receptek kategória: