Recept elkészítése:
Lerakott rózsa desszert recept
Hozzávalók:
1 bögrényi rózsaszirom, piros,
4 db összezúzott banán, ugyanennyi aprított datolya,
2 evőkanál konyakba áztatott mazsola,
reszelt alma,
mandula,
cukrozott narancshéj, vagy citronát,
4 evőkanál rózsadzsem,
2 narancs leve,
tejszín.
Elkészítés:
Béleljünk ki egy tálat piros rózsaszirmokkal. Keverjük össze a banánt, datolyát, almát, mandulát, mazsolát, narancshéjat vagy citronátot. rétegezzük a rózsasziromra, tetejére tegyük a rózsa dzsemet. Tálalás előtt öntsük le a narancslével, majd keményre felvert tejszint tegyünk rá. Tetejét díszítsük kandírozott rózsaszirommal, vagy bármi kandírozott gyümölccsel.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges