Rántott zöldségek – 6 hónapos kortól

Recept elkészítése:

Rántott zöldségek – 6 hónapos kortól

Hozzávalók:
50 dkg zöldség,
15 dkg gluténmentes morzsa,
20 dkg kukoricaliszt vagy rizsliszt,
só,
zsiradék a sütéshez.

Elkészítés:

      Felhasználhatunk burgonyát, sárgarépát, kelkáposztát, padlizsánt, patisszont, brokkolit, karfiolt.

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és ízlés szerint daraboljuk. Enyhén sós vízben vagy csontlében megfőzzük. A főtt zöldséget kukoricalisztbe forgatjuk. Belemártjuk a 2 dl vízből és kukoricalisztből készült masszába, majd a gluténmentes morzsába forgatjuk. Bő forró zsiradékban pirosra sütjük.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: