Mézes gesztenyepép – 12 hónapos kortól

Mézes gesztenyepép – 12 hónapos kortól

Hozzávalók:
Igény szerinti adag gesztenyemassza, vagy frissen paszírozott gesztenye,
méz,
sűrűbb állag eléréséhez főtt, paszírozott krumpli,
ha hígabbra szeretnénk, babatej.

Elkészítés:

      Igény szerinti mennyiségű gesztenyemasszát attól függően hogy kanállal eszi a baba, vagy cumisüvegből kapja összeturmixolok kevés mézzel, babatejjel. Tehetünk áttört burgonyát is bele, így laktatóbb. Nagyobb gyerekeknél ízlés szerint, hogy mit szeret a kicsi csirkehúst vagy májat is keverhetünk bele, így nagyon finom ebédet készítettünk. Mindkét gyermekem nagyon szereti. Hasmenéses babáknál különösen jó, székletfogó hatása miatt. Hamar kész, érdemes megkóstolni!

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók