Bébipuding kétszersültből – 9 hónapos kortól

Bébipuding kétszersültből – 9 hónapos kortól

Hozzávalók:
15 dkg darált kétszersült,
0,5 liter tej,
2 tojás,
10 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
gyümölcsszörp.

Elkészítés:

      A finomra őrölt kétszersültre ráöntjük a tejet, és kásává főzzük. A tojássárgáját, a porcukrot, a vajat jó habosra keverjük, és állandó keverés közben hozzáadjuk a kihűlt kétszersültmasszát. A tojásfehérjéből vert kemény habot könnyedén belekeverjük. A pudingformát kikenjük, meghintjük zsemlemorzsával, beleöntjük a tésztát, és a fedővel lezárjuk. Forrásban levő vízben lassan kb.3/4 órát főzzük. Amikor kihűlt, kiborítjuk, leöntjük gyümölcsszörppel, és kompóttal tálaljuk.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók