Recept elkészítése:
Májusi koktél recept
Hozzávalók:
400 g mélyhutött cukrozott málna (felengedve),
20 jégkocka,
300 g mélyhutött cukrozott eper (nem felengedve, 8 darabba vágva),
2 dl rum,
fél dl friss zöldcitromdzsúz,
1 evôkanál cukor,
8 szem friss eper,
4 zöldcitromszelet.
Elkészítés:
A felengedett málnát gépben összeturmixoljuk. Szurôn átpasszírozzuk, hogy a magokat eltávolítsuk belôle. Az így kapott pépet visszarakjuk a turmixgépbe, hozzáadjuk a jeget, a mélyhűtött epret, a rumot, a zöldcitrom-dzsúzt, majd a cukrot, és simára turmixoljuk. Szétosztjuk négy pohárba, friss eperrel és zöldcitromszelettel díszítjük a poharak szélét.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges