Krampapuli bólé recept

Krampapuli bólé recept

Hozzávalók:
1 db 250 g-os süvegcukor,
2 palack jó minőségű vörösbor,
1 dl rum (min. 60 % alkoholtartalmú),
narancs héja,
citromkarikák,
rúdvanilia,
szegfűszeg.

Elkészítés:

      Készíts elő egy hőálló tálat, egy hőálló tartórácsot és egy rezsót. A tálba kerüljön a 2 palack bor, majd tégy hozzá narancshéjat, citromkarikákat, rúdvaniliát és szegfűszeget ízlésed szerint. Az egészet forrósítsd fel. Helyezd a hőálló tálra a tartórácsot, és tedd rá a süvegcukrot. Ovatosan, de alaposan locsold meg a süvegcukrot rummal, majd gyújtsd meg. Folyamatosan, kanalanként locsold a süvegcukrot a rummal, amíg az teljesen bele nem olvad a borba. Ihatod forrón, de hűtve is kitűnő.

The Mountain - 3D pólók